Informacije

Projekat izgradnje novog prečistača otpadnih voda Grada Subotica, vredan 14 miliona evra, trebalo bi da bude završen do kraja avgusta, najavio je danas direktor subotičkog preduzeća Vodovod i kanalizacija Imre Čeke.

Tokom marta prikupljene su aktuelne cene usluga vodovoda i kanalizacije.

U našem Preduzeću je zaposleno ukupno 229 (dvestotinedvadestdevet) radnika, od čega 152 (stopedesetdva) muškarca i 77 (sedamdesetsedam) žena. Na osnovu periodičnih lekarskih pregleda, najčešći rezultati su sledeći: bolesti zuba; deformiteti stopala; deformiteti kičmenog stuba; refrakturne anomalije oka; devijacije nosne pregrade; gojaznost; kardiovaskularna oboljenja; proširene vene; ...

Vodovod je u 2008. uspeo da i pored niza finansijskih teškoća ostvari značajne programe, ali u narednoj godini, u kojoj se očekuju efekti svetske krize, problema će biti mnogo više, kako zbog otplate kredita za prečistač, tako i obaveze izdvajanja amortizacije za njega. Izjednačavanje cena pitke vode za široku potrošnju sa industrijom odloženo je za 2012. godinu - izjavio je Čeke Imre,...

Kvizom ,,SVE ŠTO NISTE ZNALI, A HTELI STE DA PITATE O VODI I VODOVODU" u kojem su učestvovali učenici 4. razreda OŠ ,,Sečenji Ištvan" i ,,Majšanski put" iz Subotice zaključena je realizacija projekta brige o potrošačima subotičkog Vodovoda i kanalizacije za 2008. godinu. Slike o događaju u Galeriji o aktuelnostima.

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica i direktoru Čeke Imreu, u ponedeljak, 17. marta 2008. godine, Evropska poslovna Skupština u Oksfordu dodelila Međunarodnu nagradu za evropski kvalitet. Slike o događaju u Galeriji u Aktuelnostima.

Stručni žiri u sastavu Milka Dukić, dipl.maš.ing., predsednik i članovi, nastavnici Žarko Otović i Goran Vuletić, kao i Sobonja Mihalj, foto-PRESS i Petar Doroslovački, PR subotičkog ,,Vodovoda" doneli odluku da se nagradi 18 učenika OŠ ,,Sonja Marinković", čiji su radovi bili najbolji u okviru edukatiovnog projekta ,,Aquarius".

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica prvo je iskoristilo sredstva iz Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, namenjena Opštini Subotica.

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica konkurisalo je sa projektom ,,Sređivanje arhivske građe” na osnovu javnog poziva Vlade Srbije, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja. Osnovni cilj ovog poziva i konkurisanja na projekte je zapošljavanje mladih …