Informacije

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica i direktoru Čeke Imreu, u ponedeljak, 17. marta 2008. godine, Evropska poslovna Skupština u Oksfordu dodelila Međunarodnu nagradu za evropski kvalitet. Slike o događaju u Galeriji u Aktuelnostima.

Stručni žiri u sastavu Milka Dukić, dipl.maš.ing., predsednik i članovi, nastavnici Žarko Otović i Goran Vuletić, kao i Sobonja Mihalj, foto-PRESS i Petar Doroslovački, PR subotičkog ,,Vodovoda" doneli odluku da se nagradi 18 učenika OŠ ,,Sonja Marinković", čiji su radovi bili najbolji u okviru edukatiovnog projekta ,,Aquarius".

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica prvo je iskoristilo sredstva iz Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, namenjena Opštini Subotica.

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica konkurisalo je sa projektom ,,Sređivanje arhivske građe” na osnovu javnog poziva Vlade Srbije, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja. Osnovni cilj ovog poziva i konkurisanja na projekte je zapošljavanje mladih …

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica konkurisalo je sa projektom ,,Vodosnabdevanje sistema Subotica – Palić” na sredstva iz Nacionalnog investicionog plana. Ukupna vrednost projekta je 365.460.000 dinara, od kojih bi se sredstva u visini od 67 % obezbedila iz NIP-a, a preostaloh 33 % iz Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, budžeta Opštine i sopstvenih sredstava JKP ,,Vodovod i...

ČUDESNI SVET VODE

02.08.2007.

U Subotici obeležen 5. juna Svetski dan zaštite životne sredine. Za učešće u projektu ,,Voda 2007 – 2070” – JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica nagradio 26 učenika HTSŠ ,,Lazar Nešić” za dokumentarne filmove, plakate, panoe i druge oblike stvaralaštva.

BIĆE VODE PREKO LETA

02.08.2007.

Gradski sistem u ovom momentu raspolaže sa kapacitetom od maksimalno 480 litara vode u sekundi, a pre samo sedam godina imali smo 280 litara, što znači da su potencijali vodosnabdevanja sada veći za 70 odsto nego 2000. godine, kada smo poslednji put imali nestašice. Ovo je količina koja je dovoljna za potrebe grada, čak i u situaciji da predstojeće leto bude ekstremno sušno i toplo. Isto to...

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica će u periodu od ponedeljka , 16. do ponedeljka, 23. jula 2007. godine vršiti očitavanje vodomera u domaćinstvima koja pripadaju kategoriji potrošača široke potrošnje.

« Prvi 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 Dalje ›