Hírek

ápr.
2021
1

SEGÍTSÉG SZERBIÁNAK ABBAN, HOGY A VÍZ- ÉS SZENNYVÍZRENDSZEREIT AZ EURÓPAI UNIÓS SZABVÁNYOKHOZ IGAZÍTSA

A Víz Világnapja alkalmából, az EBRD weboldaláról, jóváhagyás alapján letöltött, lefordított és közzétett szöveg

ápr.
2021
1

A VÍZ- ÉS SZENNYVÍZKEZELÉS JAVÍTÁSA SZABADKÁN

„A városunk volt az első városok egyike Szerbiában, amely közel 50 évvel ezelőtt szennyvíztisztító üzemet épített“, mondja Trungel Mester Edit, aki a szabadkai szennyvíztisztítótelepnél több, mint két évtizede dolgozik. „Azóta több fejlesztést hajtottunk végre, és rengeteg tapasztalatot és tudást halmoztunk fel. Ma más városok mérnökei jönnek hozzánk szennyvízkezelési képzésre.”

dec.
2020
16

AZ ÚJ IVÓVÍZTERMELŐ ÜZEM – A SZABADKAI VÍZMŰVEK ÉS CSATORNÁZÁSI KOMMUNÁLIS KÖZVÁLLALAT KEZÉBEN

2020. december 15-én (kedden), a Szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV beruházási és fejlesztési osztályának ügyvezető igazgatója, Sánta Csaba, a belgrádi "Sade", a francia "Veolia Waters" és az újvidéki "Graditelj NS" GP Kivitelező konzorciumának képviselője, Petar Bjegović és a bécsi (Ausztria) "iC consulenten" főkonzultáns képviselője, Muhamed Veseli, aláírták a város második városi ivóvíztermelő...

okt.
2020
19

„A VÍZ ÉS A VÁROS“ – XXI. SZÁZADBELI ÖKO – MESE

A szabadkai Vízművek és Csatornázási KKV 2001 óta, a Fogyasztók Gondviselési Stratégiáján belül, megtervezte és megvalósította az Aquarius elnevezésű ökológiai oktatási projektet.

jún.
2020
16

AZ EGÉSZSÉGES IVÓVÍZ MINDEN HÁZTARTÁSBAN A VÁROS ÉS A SZABADKAI VÍZMŰVEK ÉS CSATORNÁZÁSI KKV KÖZÖS PRIORITÁSA

A kettes számú Vízkitermelőn létesült ivóvízkezelő berendezés munkálatai befejeződtek, és rövidesen beindul a próbaüzemeltetés. Az eddigi vízellátási problémák megoldását hozza Újváros, Radanovác, és Palics számára. A projekt értéke 5,5 millió euró, amelyet az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank támogatott.

ápr.
2020
21

UVID U RAČUN I MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

Na sajtu JKP Vodovod i kanalizacija Subotica KORISNICI USLUGA PREDUZEĆA se mogu registrovati u delu – PRIJAVA STANJA VODOMERA (ispod prijave ima opcija registracija)