Vesti

jan
2009
5
Vodovod Drop Logo

ULAZIMO U TEŠKU I NEIZVESNU GODINU

Vodovod je u 2008. uspeo da i pored niza finansijskih teškoća ostvari značajne programe, ali u narednoj godini, u kojoj se očekuju efekti svetske krize, problema će biti mnogo više, kako zbog otplate kredita za prečistač, tako i obaveze izdvajanja amortizacije za njega. Izjednačavanje cena pitke vode za široku potrošnju sa industrijom odloženo je za 2012. godinu - izjavio je Čeke Imre, građ.ing., direktor...

dec
2008
14
Vodovod Drop Logo

ZAVRŠNICA PROJEKTA ,,AQUARIUS" ZA 2008. GODINU

Kvizom ,,SVE ŠTO NISTE ZNALI, A HTELI STE DA PITATE O VODI I VODOVODU" u kojem su učestvovali učenici 4. razreda OŠ ,,Sečenji Ištvan" i ,,Majšanski put" iz Subotice zaključena je realizacija projekta brige o potrošačima subotičkog Vodovoda i kanalizacije za 2008. godinu. Slike o događaju u Galeriji o aktuelnostima.

mar
2008
25
Vodovod Drop Logo

MEĐUNARODNA NAGRADA ZA EVROPSKI KVALITET

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica i direktoru Čeke Imreu, u ponedeljak, 17. marta 2008. godine, Evropska poslovna Skupština u Oksfordu dodelila Međunarodnu nagradu za evropski kvalitet. Slike o događaju u Galeriji u Aktuelnostima.

dec
2007
21
Vodovod Drop Logo

ODLUKA O DODELI NAGRADA U OKVIRU PROJEKTA ,,AQUARIUS"

Stručni žiri u sastavu Milka Dukić, dipl.maš.ing., predsednik i članovi, nastavnici Žarko Otović i Goran Vuletić, kao i Sobonja Mihalj, foto-PRESS i Petar Doroslovački, PR subotičkog ,,Vodovoda" doneli odluku da se nagradi 18 učenika OŠ ,,Sonja Marinković", čiji su radovi bili najbolji u okviru edukatiovnog projekta ,,Aquarius".

okt
2007
19
Vodovod Drop Logo

VODOVOD OBEZBEDIO SREDSTVA IZ POKRAJINSKOG FONDA

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica prvo je iskoristilo sredstva iz Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, namenjena Opštini Subotica.

okt
2007
10
Vodovod Drop Logo

VODOVOD KONKURISAO SA PROJEKTOM JAVNIH RADOVA

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica konkurisalo je sa projektom ,,Sređivanje arhivske građe” na osnovu javnog poziva Vlade Srbije, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja. Osnovni cilj ovog poziva i konkurisanja na projekte je zapošljavanje mladih …

sep
2007
22
Vodovod Drop Logo

VODOVOD KONKURISAO NA SREDSTVA IZ NIP-a

JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica konkurisalo je sa projektom ,,Vodosnabdevanje sistema Subotica – Palić” na sredstva iz Nacionalnog investicionog plana. Ukupna vrednost projekta je 365.460.000 dinara, od kojih bi se sredstva u visini od 67 % obezbedila iz NIP-a, a preostaloh 33 % iz Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, budžeta Opštine i sopstvenih sredstava JKP ,,Vodovod i kanalizacija”...

avg
2007
2
Vodovod Drop Logo

ČUDESNI SVET VODE

U Subotici obeležen 5. juna Svetski dan zaštite životne sredine. Za učešće u projektu ,,Voda 2007 – 2070” – JKP ,,Vodovod i kanalizacija” Subotica nagradio 26 učenika HTSŠ ,,Lazar Nešić” za dokumentarne filmove, plakate, panoe i druge oblike stvaralaštva.