ápr.
2015
14

ÁPRILIS 15-ÉN MEGKEZDŐDIK A VÌZÓRÁK OLVASÁSA

A szabadkai ,,Vìz- és csatornázási közművek KKV” értesìti a városban és a külvárosi településeken élő fogyasztóit, hogy a vìzórák áprilisi leolvasása szerdán, április 15-én, kezdődik és csütörtökig, április 23-ig, fog tartani.

Emlékeztetőként megemlìtjük, hogy a szabadkai ,,Vìz- és csatornázási közművek KKV” kötelessége, hogy leolvassa a vìzórákat a háztartási fogyasztóknál. A vìzórák olvasása a „Vìzórák leolvasásáról szóló szabályzat” alapján történik.

Amennyiben a vìzóra leolvasása idejében a fogyasztó nem tartózkodik otthon, személyesen is leolvashatja az állást és ugyanezt bejelentheti a szabadkai ,,Vìz- és csatornázási közművek KKV”-ban, munkanapokon, személyesen vagy a 0800-000-024-es telefonszámon. Ez egy ingyenesen hívható telefonszám, melyen munkanapokon 7 és 15 óra között más ügyben is kérhetnek tájékoztatást, és a 024-es körzetszám bármely vezetékes telefonjáról felhívható.

A vízóra leolvasásakor feljegyzett érték alapján számítják ki az elhasznált víz mennyiségét, valamint az elvezetett és megtisztított szennyvíz mennyiségét is, mégpedig héthavi időszakra, illetve 2014 október/2015 április vonatkozóan.