júl.
2015
15

JÚLIUS 17-E ÉS 26-A KÖZÖTT NYÁRI VÌZÓRA-OLVASÁS LESZ

JÚLIUS 17-E ÉS 26-A KÖZÖTT NYÁRI VÌZÓRA-OLVASÁS LESZ

A szabadkai ,,Vìz- és csatornázási közművek KKV” értesìti a városban és a külvárosi településeken élő fogyasztóit, hogy a vìzórák júliusi leolvasása pénteken, július 17-én, kezdődik és vasárnapig, július 26-ig, fog tartani.

Emlékeztetőként megemlìtjük, hogy a szabadkai ,,Vìz- és csatornázási közművek KKV” kötelessége, hogy legalább évente három alkalommal leolvassa a vìzórákat a háztartási fogyasztóknál. A vìzórák leolvasása a „Vìzórák leolvasásáról szóló szabályzat” alapján történik.

Amennyiben a vìzóra leolvasása ideje alatt a fogyasztó nem tartózkodik a cìmen, amelyen a vìzóra található, személyesen is leolvashatja az állást és ugyanezt bejelentheti személyesen a szabadkai ,,Vìz- és csatornázási közművek KKV” információs ügyfélszolgálatánál, munkanapokon 7 és 15 óra között, a vállalat honlapján keresztül, valamint a 0800-000-024-es telefonszámon. Ez egy ingyenesen hívható telefonszám, melyen munkanapokon 7 és 15 óra között más ügyben is kérhetnek tájékoztatást, és a 024-es körzetszám bármely vezetékes telefonjáról hívható.

A vízóra leolvasásakor feljegyzett érték háromhavi időszakra, vagyis 2015 május/júliusra fog  vonatkozni, az elhasznált vízmennyiségre, valamint az elvezetett és megtisztított szennyvíz mennyiségre.