И градоначелник платио свој дуг
сеп
2011
7

I POPODNE I SUBOTOM - NA USLUZI POTROŠAČIMA

I POPODNE I SUBOTOM - NA USLUZI POTROŠAČIMA

Uplatom mesečnog računa za vodu, gradonačelnik Subotice Saša Vučinić danas je simbolično označio početak novog radnog vremena šaltera u uslužnom centru JKP „Vodovod i kanalizacija“ na Trgu Lazara Nešića.

Na inicijativu Gradske uprave,  radno vreme šalterske službe u „Vodovodu“ je produženo i sada je radnim danima od 7 do 19 časova, dok se subotom radi od 7 do 15 časova.

Direktorica JKP „Vodovod i kanalizacija“ Snežana Pejčić navela je da je inicijativa iz Gradske uprave u preduzeću primljena sa odobravanjem i da je reorganizacijom unutar firme brzo organizovan dvosmenski rad ljudi za šalterima. Ona je dodala da će građani popodne, sem uplata, moći da podnesu i reklamacije i primedbe.

„Mi smo pre svega produžili radno vreme Uslužnog centra u Gradskoj kući do 17 časova i vikendom do 13 časova, pa smo uputili inicijativu i ostalim javnim preduzećima da omoguće građanima da stignu do šaltera kada to njima odgovara !“ - rekao je gradonačelnik Subotice Saša Vučinić.

Gradonačelnik je najavio da će i ostala javna preduzeća i gradske institucije uskoro objaviti svoja nova radna vremena za komunikaciju sa građanima.