дец
2012
29

GODIŠNJA PRESS KONFERENCIJA SUBOTIČKOG „VODOVODA“

MI PROJEKTUJEMO ZADOVOLJSTVO ZAPOSLENIH NA ZADOVOLJSTVO NAŠIH POTROŠAČA !

Snežana Pejčić, dipl.inž.građ., direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica, uz prisustvo celokupnog menadžmenta, putem PRESS konferencije obratila se javnosti i korisnicima usluga sa činjenicama i rezultatima rada preduzeća za 2011. godinu i planovima za 2012. godinu.
Na kraju godine, ocenila je funkcionisanje osnovne delatnosti – vodosnabdevanja, odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda – visokokvalitetnom ocenom, potkrepljenom činjenicama o prekidima usluga, interventnosti, žalbama i reklamacija korisnika usluga i stepenom naplate i likvidnošću preduzeća.
Nakon navođenja ključnih strateških pravaca razvoja osnovne delatnosti do 2026. godine, Snežana Pejčić je dala podatke o realizovanim kapitalnim i sekundarnim investicijama za 2011. godinu, projektima održivog razvoja, kao i najznačajnijim planskim aktivnostima za 2012. godinu.
Na kraju svog izlaganja, zahvalila se na uspešnoj saradnji, idejama, inicijativama i doprinosu svim zaposlenima, struci i menadžmentu unutar preduzeća, Gradu i institucijama AP Vojvodina na realizaciji planova i investicija u 2011. godini. Posebno se zahvalila potrošačima koji na osnovu stepena zadovoljstva potvrđuju visoki kvalitet usluga koje im pružamo, kao i predstavnicima medija koji svojom korektnom saradnjom predstavljaju „sponu“ između preduzeća, javnosti i naših potrošača.

Kompletno izlaganje možete pročitati u Biltenu „Aqua“ br. 66:

http://www.vodovodsu.rs/4-Publikacije/216-Bilten-Aqua-br-66-od-decembra-2011-godine

Podatke, date na ovoj PRESS konferenciji, takođe možete videti u pratećoj power point prezentaciji:

http://www.vodovodsu.rs/4-Publikacije/217-PREZENTACIJA-SA-GODISNJE-PRESS-KONFERENCIJE