дец
2015
22

PRODUŽENJE AKCIJE ZA PRIKLJUČENJE I LEGALIZACIJU PRIKLJUČAKA POD POVOLJNIJIM USLOVIMA

Do 31. marta 2016. na 24 rate

Obaveštavamo javnost i građane da je poslovodstvo JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica donelo odluku o novom produženju akcije podsticaja domaćinstava za priključenje na izgrađenu vodovodnu i kanalizacionu mrežu, odnosno prijavu i legalizaciju nelegalnih priključaka, do  31. marta 2016. godine.

Svi zainteresovani građani koji do 31. marta 2016. godine podnesu zahtev za priključenje njihovog domaćinstva na vodovodnu ili kanalizacionu mrežu, mogu ugovoriti plaćanje celokupnog iznosa na 24 jednake mesečne rate.

Ovi uslovi se, takođe, odnose i na one građane koji u istom periodu prijave da su svoje domaćinstvo nelegalno priključili na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

Standardne cene novih i legalizacije nelegalnih priključenja koje se mogu platiti na 24 mesečne rate iznose sa pripadajućim PDV:

* na vodovodnu mrežu         31.286,34 dinara

* na kanalizacionu mrežu     27.021,38 dinara.

Zahtevi i ugovaranje priključenja, odnosno legalizacije priključenja, mogu se obaviti svakog radnog dana od 07.00 do 15.00 časova na šalteru br. 6 u JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Subotici na Trgu Lazara Nešića 9/a.

Informacije o potrebnoj dokumentaciji koja se prilaže uz zahtev mogu se dobiti pozivom na besplatnu telefonsku liniju Službe za odnose sa potrošačima broj 0800-000-024 u istom periodu ili na internet stranici preduzeća www.vodovodsu.rsna meniju: Korisnici – priključenja.

Protiv onih koji ne iskoriste mogućnost legalizacije do 31. marta 2016. godine, a kontrolom koja je u toku se utvrdi da su nelegalno priključeni na javnu mrežu, biće preduzete zakonom i drugim propisima predviđene mere. Za njih će iznos priključka biti udvostručen u odnosu na standardne cene i moraće da se isplati u celosti, odjednom.